Hajdúhadház

Hajdúhadházról képekben

Ezek a fotók válogatott képek, nem fix időpontban készültek, hanem hosszú évek során. Évszak szerint nem csak tavaszi vagy nyári felvételek, télen készült képsorozat is megtalálható a városról. Különlegességnek számít még, hogy napszak szerint is változatos fotók láthatóak, kimondottan a nappali fényviszonyokban készült fotókon kívül esti és éjszakai felvételek, amelyeken a közvilágítás fényei világítják meg Hajdúhadház jellegzetességeit.
Hajdúhadház főtere és környéke nappali fényviszonyokban, jellegzetes épületei, szobrai, különleges szögekből fényképezve, látképpel.
Hadház havazás után, télies hangulatban a főtér, illetve pontosabban a Bocskai tér. A park túlsó részéről fényképezve a polgármesteri hivatal és a református templom.
Hajdúhadház esti fényekben, a közvilágítás sárgás fényeiben, sötétedés után. A Dr. Földi János utca műfényben, kibővítve a sétálóutca részleteivel. Parkon innen és parkon túl.

Témához kapcsolódó képek

Hosszú záridős képek

Másodpercek a képen, rögzített fényképezőgéppel Nyíregyháza vasútállomásán vonat menesztés és Debrecen esti fényei az autók fényszóróinak csíkjaival.

Természet

Lillafüredi függőkert, vízesés és a Szinva patak.

Méhek, lepkék

Makro felvételek rovarokról, csúsztatott fehéregyensúly és RGB színcsatornákkal.